De ce Airman

Bine ai venit in lumea AirMan®! Alege siguranța, alege AirMan®! Descoperă beneficiile produsului!

CUMPĂRĂ ACUM

image
image
Folosește cu încredere, indiferent de vremea de afară

Utilizare extinsă în condiții meteorologice extreme

Sigur, Rapid, Eficient
De ce Airman
Indiferent că sunteți un șofer experiment sau începător, să rămâneți blocat/ă pentru că ați avut o urgență rutieră legată de pana de cauciuc este reprezintă problemă comună dar totodată foarte neplăcută. Asistența rutieră poate funcționa în marile orașe, dar pe autostrăzile dintre orașe sau în zonele rurale așteptarea asistenței rutiere sau chiar schimbarea manuală poate dura mult timp. Nu vă riscați siguranța sau siguranța familiei și a prietenilor prin schimbarea manuală a unei anvelope, mai ales pe o autostradă aglomerată.

AirMan® este un brand Active Tools International (HK)

Suntem furnizori de sisteme OEM Tier 1 pentru automobile din 2002. Prin ingineria noastră germană și prin capacitatea de producție certificată ISO/TS 16949 și IATF 16949 de clasă mondială, livrăm anual aproximativ 3 milioane de soluții de mobilitate a anvelopelor producătorilor de automobile din întreaga lume. Clienții noștri includ VW Group, GM Group, PSA Group, Honda, Ford, Mazda, Subaru, Mitsubishi, Daimler Group, Nissan, FCA Group, Chery, SAIC, Hyundai Kia, pentru a numi câteva.

Punct forte
Compresorul și soluția de etanșare pentru anvelope Active Seal® de la AirMan are aceeași formulă ca și pentru OE. Este sub același proces de fabricație, testând parametrii validați de producătorii auto OE.